Een Magic Flower uit het Suzy-boekje.
  • voorbeelden
  • voorbeelden
  • voorbeelden
  • voorbeelden
  • voorbeelden

Een Magic Flower uit het Suzy-boekje.

Als je goed kijkt zie je dat de bloem helemaal openstaat. Hij komt zo’n
2 centimeter van de kaart omhoog maar is helemaal plat in een enveloppe te versturen, vandaar dat ‘Magic’. Want toveren blijft leuk.
In het suzy –boekje staat hoe de bloem (echt eenvoudig !) te maken is, dus dat sla ik even over. Anders dan de voorbeelden op de omslag, waar helemaal geen achtergrondpapier gebruikt is omdat ik het anders te druk vond (?)heb ik toch wat potourri restjes in een kleurstelling bij elkaar gestanst, gebillenponst en geplakt. En zie , ik werd er helemaal blij van!
De randjes zijn met wat pigment inkt in bruin geschaduwd. Het laat de rand zo veel mooier uitkomen. Op de binnenste blaadjes heb ik ook nog wat bling-swarofski geplakt,’t zijn net dauwdruppeltjes.

Een lipstick roos.

Weer een bloem uit het’ Suzy and her magic flowers’ –boekje. Het potpourriboekje van Ladies first no.9 heeft zulke leuke damesdingetjes zoals deze lipsticks en parfumflesjes,dat moest een leuke combinatie worden. Met multimallen zijn allerlei vormen en variaties te maken. Ook als je achtegrondpapier net niet toerijkend is dan laat je er weer een ander hoekje overheen vallen. Hier zijn de kleuren van de roos steeds teruggekomen in het achtergrondpapier. De randen van alle gestansde delen zijn wat geschaduwd voor extra contrast. Op de binnenste blaadjes zit nog een rose dauw ’swarofski’ druppel.

voorbeelden
<VORIGE - VOLGENDE>