Miss Mimi , Miss Holland....
  • voorbeelden
  • voorbeelden
  • voorbeelden
  • voorbeelden

Miss Mimi , Miss Holland....

Het holland-thema geniet een grote populariteit met het uitkomen van Happycards 5. Zelfs Miss Mimi voelde dit op haar klompen aan.
Dat rood-wit-blauw is toch een hevige kleur-combinatie en aangezien ik erg gecharmeerd ben van het Romak kleurenpalet als basis heb ik het wit vervangen door ivoor. Er blijft nog genoeg over om ’s lands eer’ hoog te houden en dat harde contrast is er af.
Alle potpourriachtergrond komt uit no.15: Dutch souvenir. En daar staan buiten wat kekke molentjes ook nog frisse tafelkleedmotiefjes bij waar koffie en theekaarten bij passen.
Er zijn ook hier wat X-cut mallen gebruikt en vergeet niet de randen van de verschillende delen wat te schaduwen met pigment inkt.

Miss Mimi , Miss Holland....

Benodigheden:

Knipvel uit Happycards 5 (Marij Rahder)
Kaarten in rood , ivoor en donkerblauw 11,5x16,5cm en vierkant 13,5 cm.(Romak)
Oplegvel in rood , ivoor en blauw (Romak)en een restje jeansblauw.
Potpourri achtergrondpapier no.15 Dutch souvenir (Marij Rahder)
X cut mallen scaloped square en scaloped rectangle en effen hart.
Pigment inkt in rood en blauw.
Verschillende bloemenponsjes.
Glimstickers in blauw (Leane creatief)
Werkwijze:

Knip de 3D delen uit en werk ze op.snijd de oplegvellen op maat en pas het potpourripapier aan. Draai de mallen uit op de juiste grootte en voorzie alle losse delen waar nodig van een of meer achtergrondjes.Tint voor het vastlijmen de randen met wat inkt.Voor alle schijnbaar witte delen is toch ivoor gebruikt, het is zo een beetje milder in kleur, want dat het om hartelijke hollandse groeten gaat dat voel je op je klompen aan, toch?

voorbeelden
<VORIGE - VOLGENDE>